Websolutions

Jouw bedrijf online begint met een idee. Om je bedrijf online te brengen heb je een aantal componenten. nodig zodat  de rest van de wereld jou kan vinden en benaderen. Om online te komen heb je een Domeinnaam, Webhosting, E-mail, SSL en een Website nodig.

Domeinnaam

Een domeinnaam is vergelijkbaar met de straatnamen die we gebruiken voor onze straten. Er is ooit bedacht om een domeinnaam te gebruiken in plaats van een IP-adres, omdat een IP-adres nogal onhandig was om in te typen en te onthouden  bij een zoekmachine.

Jouw domeinnaam kun je makkelijk en snel registreren bij Riguan Websolutions. Je betaalt bij ons een vast en eerlijk bedrag per jaar.

SSL Certificaat

Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen een website en de server, zodat inlog- en betaalgegevens beschermd worden verzonden. Bezoekers krijgen zo direct vertrouwen in de veiligheid van jouw website of webshop.

Jouw SSL certificaat kun je makkelijk en snel bestellen bij Riguan Websolutions. Je betaalt bij ons een eerlijk en vast bedrag per jaar.

Webhosting

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het plaatsen van. hun website. Je kunt het vergelijken met een huis of kantoorpand. Wij bieden jou de ruimte waar jouw website in  woont. 

De webhosting voor jouw website kun je makkelijk en snel bestellen bij Riguan Websolutions. Je betaalt bij ons een eerlijke prijs.

E-mail

Met e-mail van Riguan Websolutions ben je vanaf nu altijd en overal bereikbaar. Verstuur en ontvang veilig e-mail waar en wanneer je wilt. Maak daarbij onder andere gebruik van onze geavanceerde antispamoplossing en onze gebruiksvriendelijke online webmail.

Jouw eigen. unieke mailadres. kun je makkelijk en snel bestellen bij Riguan Websolutions. Ook staan wij klaar om je te adviseren.

Dutch