Herroepingsrecht

We vinden het erg jammer dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Juist omdat we altijd proberen een zo goed mogelijke service te bieden en je te informeren waar nodig. Weet je zeker dat we je niet ergens mee kunnen helpen?

Spelregels herroepingsrecht

Riguan Websolutions omarmt deze wetgeving en streeft naar een zo goed mogelijke service als je toch van een product of dienst af wilt zien. Belangrijk om te weten is dat deze wetgeving onder enkele voorwaarden en niet voor al onze diensten geldt. Zo kun je geen gebruik maken van deze mogelijkheid als je een domeinnaamregistratie of de bouw van een website ongedaan wilt maken. Hieraan zijn kosten verbonden.

Heb je in de afgelopen 14 dagen een dienst bij ons afgenomen en wil je er toch van afzien? Neem dan contact met ons op via administratie@riguan.nl. Wij kunnen je uitsluitend na contact via bovenstaand mailadres helpen om de dienst ongedaan te maken. Een enkele opzegging is dan ook niet voldoende.

Bij het annuleren van een product of dienst binnen het bovengenoemde termijn en na contact via administratie@riguan.nl brengen wij geen kosten in rekening.

Dutch