Website maken

Zonder technische kennis direct aan de slag met je eigen website! Meer dan 200 kant en klare designs, Geschikt voor desktop, tablet en mobiel, Je eigen domeinnaam gebruiken, Gratis SSL certificaat

Jouw complete website bouwen zonder verassingen

Eigen domeinnaam

Gratis 413+ kant en klare scripts

Gratis SSL certificaten

Snelle SSD webhosting

Spam vrije e-mail

Automatische back-ups

De webbuilder van Riguan Websolutions stelt gebruikers in staat om eenvoudig moderne en mooie websites te maken – zonder enige code te gebruiken. Hier zijn enkele functies van de bouwer die het ontwerpen van websites probleemloos maken:

Maak prachtige websites op een intuïtieve interface met slepen en neerzetten. Het is super eenvoudig om elementen op de website toe te voegen of te verplaatsen.

Gebruikers kunnen kiezen uit een van de meer dan 140 responsieve sjablonen om aan de slag te gaan of helemaal opnieuw te beginnen.

De editor biedt meer dan 120 vooraf gebouwde responsieve structuren en varianten om kostbare tijd te besparen bij het ontwerpen van een website.

Gebruikers hoeven geen code te gebruiken om websites aan hun behoeften aan te passen, aangezien veel wijzigingen rechtstreeks in het instellingenpaneel kunnen worden aangebracht.

Updates op de pagina kunnen snel worden gemaakt zonder een regel code met de gebruiksvriendelijke visuele editor.

Elke sjabloon wordt perfect weergegeven op elk apparaat – van desktop tot mobiel – en is volledig aanpasbaar.

SEO-vriendelijke code en volledige toegang tot geavanceerde SEO-instellingen zorgen voor de beste resultaten, samen met ingebouwde beeldcompressie, codeminimalisatie en lazy loading.

Met de geïntegreerde Collections-functie kunnen gebruikers snel en eenvoudig up-to-date, dynamische inhoud maken, zoals blogposts, productvermeldingen en meer.

Gebruikers kunnen een ingebouwde aangepaste winkel toevoegen met winkelwagen-, afreken- en productpagina’s voor een onbeperkt aantal producten.

Alle sites bieden ondersteuning in meerdere talen, inclusief SEO-vriendelijke URL’s.

Gebruikers kunnen het uiterlijk van hun website verbeteren met professionele afbeeldingen en video’s die worden geleverd via een Pexel-integratie.

Het bijsnijden, vergroten of verkleinen en aanpassen van afbeeldingen kan direct in de editor worden gedaan voordat ze in het ontwerp worden geïntegreerd.

De editor maakt automatisch elke 5-10 minuten een back-up, afhankelijk van de activiteit in de websitebouwer, maar gebruikers kunnen ook specifieke back-ups maken en een naam geven.

De editor heeft tientallen intuïtieve ingebouwde sneltoetsen die minuten of zelfs uren besparen op elk ontwerp.

Met wereldwijd beheer van contactgegevens is het gemakkelijk om contactgegevens op de hele site bij te houden en bij te werken – kopteksten, voetteksten, “Contact” -pagina – kan met één klik op de knop worden gedaan.

Door een logo te uploaden, worden automatisch aanbevelingen weergegeven voor een on-brand kleurenschema dat direct op de website kan worden toegepast.

Met de website-import kunnen gebruikers met één klik tekst, afbeeldingen en andere middelen van een bestaande website naar de bouwer halen.

Wissel snel bestanden uit in onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke overdrachtsinterface.

Als gebruikers code willen toevoegen, hebben ze volledige toegang tot HTML, (S)CSS en JavaScript via handige, Emmet-ready editors.

Dutch