Cloudhosting

Geef je website een boost met je eigen cloud server.

Onze cloudhosting oplossing

Volledig SSD

Ons platform werkt uitsluitend met SSD's. Hierdoor is je cloudhosting server tot 10x sneller dan een oplossingen met traditionele harde schijven.

Goed geregeld

Wij monitoren ons cloud platform 24/7. Zo zijn wij bij het minste of geringste direct op de hoogte en hoef jij je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je server.

Backup service

Wij maken iedere dag backups van jouw VPS zodat we bij problemen makkelijk en snel de server online kunnen brengen.

Bij iedere Virtual Private Server van Riguan Websolutions is het beheer van de server inbegrepen, u heeft er dus geen omkijken naar en bent er van verzekerd dat er alles aan wordt gedaan zodat uw machine beschikbaar is. 

Wij bieden drie basis configuraties aan die u zelf naar eigen inzicht kunt aanpassen met diskruimte, geheugen en indien gewenst controlpanel. 

Omdat bij iedere VPS een stukje maatwerk komt kijken en wij u graag adviseren bij het maken van de juiste keuze, wordt een VPS binnen 5 werkdagen opgeleverd en zullen wij na het ontvangen van uw vraag of bestelling binnen 24 uur contact met u opnemen alvorens er begonnen wordt met de oplevering.

Onze pakketten

Met een Virtual Private Server (VPS) bent u er van verzekerd dat de resources altijd voor u beschikbaar zijn. Dus of u nu een druk bezochte webshop heeft of een bedrijfskritische applicatie, wij richten de omgeving optimaal volgens uw wensen in. Daarnaast geniet u ook nog eens van het gemak van een volledig beheerde server. Dus wij richten hem niet alleen in, maar zorgen ook dat het operating system altijd voorzien is van de laatste (beveiligings)updates.

In tegen stelling tot een shared omgeving is het met uw eigen VPS ook mogelijk om de omgeving optimaal in te richten voor uw applicatie. Zo kan de database ge-tuned worden of kunnen er aparte php modules geïnstalleerd worden.

Voor ieder idee kunnen wij een passende oplossing bieden. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw toepassing!

Natuurlijk worden de belangrijkste services van uw machine ook opgenomen in onze monitoring en wordt er in geval van problemen direct actie ondernomen. Mocht het toch gebeuren dat uw machine beschadigd raakt dan hebben wij backups waarmee uw systeem snel weer volledig functioneert.

Dutch