Exchange Online

Met Exchange heb je jouw zakelijke e-mail veilig in de cloud bij Microsoft​. Altijd en overal bij je agenda en contacten met de uitgebreide Outlook Web App

Voordelen

  • Altijd en overal bij je e-mail
  • Samenwerken door te delen
  • Data veilig gehost bij Microsoft

Professionele zakelijke e-mail in de cloud

Met Microsoft Exchange kan je overal bij je e-mail, agenda en contacten. Je e-mail staat veilig in de cloud bij Microsoft. Een voordeel van deze dienst is dat je niet meer hoeft te investeren in een eigen e-mailserver en direct een professionele e-mailoplossing voor je bedrijf hebt. Bovendien kan je zelf flexibel per maand e-mailboxen aanmaken en verwijderen.

Exchange Online

Kiosk
2
53
Maandelijks
  • 2GB Online mailbox

Exchange Online

Plan 1
5
02
Maandelijks
  • 50GB Mailbox
  • Exchange via Outlook

Exchange Online

Plan 2
10
17
Maandelijks
  • 100GB Mailbox
  • Exchange via Outlook

Hoe ziet Exchange eruit?

Bekijk de mogelijkheden van Exchange voor desktop. Voor smartphones en tablets is er een app te downloaden waarmee je eenvoudig je mail en afspraken kan bijhouden.

Voordelen Exchange Online

Voordelen Exchange Online

Exchange draait op redundante servers met eersteklas nood herstelmogelijkheden. Er is een team van beveiligingexperts over de hele wereld dat Exchange Online dag en nacht bewaakt om jouw gegevens te beschermen. Bovendien is er een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA (Service Level Agreement) met financiële garantie. Je kan er dus altijd van op aan dat je e-mail werkt.

Exchange Online Protection

Elke e-mailbox wordt met Exchange Online Protection beveiligd. Met een realtime spamfilter, malware beveiliging en antivirus voorkom je bedreigingen. Bovendien behoud je toegang tot je e-mail tijdens en na noodgevallen.

Gebruiksvriendelijk

Je kan eenvoudig met je bedrijfs e-mail werken omdat Exchange makkelijk in gebruik is. Ook qua onderhoud kost het weinig moeite door de automatische patches. Bovendien heb je overal toegang tot je e-mail, contactpersonen en je agenda op alle apparaten en browsers.

Outlook Web

Mis nooit meer belangrijke e-mail. Met Exchange heb je toegang tot de webversie. Met deze web interface bekijk je e-mails en bijlagen direct in de browser.

Dutch