Werkplekbeheer

De werkplek speelt een belangrijke rol binnen uw organisatie. Maar waar voorheen het device helemaal centraal stond, is het nu de gebruiker die centraal staat. En zo hoort het natuurlijk ook! In hoeverre is dit gerealiseerd binnen uw organisatie? Onderzoek met ons uw mogelijkheden voor modern werkplekbeheer.

Werkplekbeheer, ook wel werkplek management of workspace management genoemd, heeft niet alleen betrekking op het inrichten en onderhouden van desktops en andere computers en IT systemen op vaste werkplekken. Steeds meer organisaties werken met flexplekken. Bovendien heeft vrijwel elke medewerker een (eigen) smartphone, tablet, laptop of thuisdesktop. Die apparaten worden ook voor privédoeleinden gebruikt en dus niet alleen voor bedrijfsapplicaties. Dat verhoogt de veiligheidsrisico’s.

Er is veel expertise nodig op het gebied van hardware en software om die diversiteit aan digitale werkplekken op afstand te beheren en te beveiligen. Die expertise is essentieel, want als de systemen niet beschikbaar zijn of data in verkeerde handen valt kan dat grote zakelijke gevolgen hebben. Werkplekbeheer heeft niet alleen betrekking op het onderhouden en beveiligen van applicaties en apparatuur. Er zijn ook raakvlakken met het beheren van netwerken, servers en met de opslag en back-up van data.

Werkplekbeheer van Riguan Websolutions

Met werkplekbeheer van Riguan Websolutions profiteert u van een veilige en moderne werkplek.

U kunt rekenen op:

Bij werkplekbeheer van Riguan Websolutions wordt 24/7 gemonitord en vindt support en beheer zowel op afstand als op locatie plaats. 

Sydjyskdata Okt20 0284 Scaled 1

Voordelen van werkplekbeheer

De voordelen van deze moderne werkplek voor de medewerker zijn duidelijk:

Door monitoring en onderhoud worden storingen voorkomen. 

Ook worden uw systemen en software automatisch geupdated zodat u altijd werkt met de nieuwste versies. 

Dutch