Riguan Websolutions Webdesign

Als je weinig tijd of geen technische kennis hebt, maar wel een website nodig hebt, is Riguan Websolutions de ideale uitkomst voor jou. Wij kunnen jouw website van volledig regelen zodat je er verder niet naar om hoeft te kijken. Je krijgt een kant-en-klare website aangeleverd die op maat gemaakt is naar jouw wensen en behoeften.

Zo verzorgen wij de techniek achter de website, zodat de website goed functioneert en snel is. Ook bewaken wij de veiligheid van uw website en helpen we jou met het succesvol maken van jouw website. Heb je al een WordPress website, maar wilt je deze laten beheren door ons? Dat kan met onze Managed WordPress Hosting.

De techniek van jouw website

De fundering van jouw website is echt het allerbelangrijkste. Zonder een goede basis wordt het toch wel lastig om van de grond te komen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website op een stabiel platform wordt gebouwd en op alle apparaten goed functioneert.

Maatwerk

Een website volledig naar jouw smaak ingericht. Samen met jou maken we een plan en een website die voldoet aan de eisen en wensen.

Mobielvriendelijk

We maken een responsive website die meeschaalt met het formaat van het scherm voor de optimale weergave op alle apparaten.

WordPress

De website maken we op het populaire WordPress platform. Zo heb je alle mogelijkheden om een succes te maken van jouw website.

De veiligheid van jouw website

Cybercriminelen zijn continue actief om slachtoffers te vinden. Om ervoor te zorgen dat jouw website veilig is en er geen problemen voorkomen, houden we jouw website in de gaten, installeren we de laatste beveiligingsupdates en maken we dagelijkse back-ups. Op deze manier ben je dus altijd beveiligd en online.

Monitoring

We houden jouw website dag en nacht in de gaten om ervoor te zorgen dat jouw website goed werkt en er geen problemen optreden. Mocht de website offline gaan dan zien wij dit direct en komen wij met een oplossing.

Laatste updates

We zorgen ervoor dat jouw website altijd op de nieuwste versie draait en de laatste beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd.

Back-up

We maken elke dag een back-up van jouw website om dataverlies te beperken wanneer er onverhoopt problemen optreden.

Riguan Websolutions Webdesign Aanvragen

U heeft uw eigen op maat gemaakte website met alle inbegrepen extra's al vanaf €29,99 per maand plus €250,00 eenmalige opstartkosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en we sturen u meer informatie toe.

Aanvragen

Control Panel