Over ons

Sympathiek

Elke ICT partij in Nederland zo ongeveer hetzelfde. Het is daarom moeilijk voor iemand die een webhoster zoekt om er een te vinden die bij hem past. Er wordt al snel naar de meeste bits en bytes voor het minste geld gekeken. Daar doen wij niet aan mee. Wij onder-scheiden ons door de sympathiek te zijn. We geloven er in dat je daar veel verder mee komt. Wij staan voor je klaar, we zijn maar één muisklik of telefoontje van je verwijderd.Wij gaan ervoor dat jij succesvol kan zijn met jouw bedrijf. Daarom nemen wij graag de IT uit handen.

Proactief

We brengen je altijd op de hoogte over alles wat ook maar een beetje invloed kan hebben op je website, email en overige diensten, ook als we dit al voor je hebben opgelost. We vinden het belangrijk dat je weet wat we op de achtergrond voor je doen. Denk aan meldingen over server updates, wanneer we malware hebben gevonden op je site, of als er een nieuwe versie voor je gebruikte software uit is. We willen zoveel mogelijk drempels voor je wegnemen, zodat alles op rolletjes blijft lopen en jij je bezig kunt houden met jouw bedrijf.

Simpel

De digitale wereld kan voor sommigen nogal een brij van gekke en technische termen zijn. Dat klinkt misschien interessant, maar wat heb je aan vakjargon als niemand je verstaat?
Wij weten als geen ander hoe dat is. Door de ervaring die we in de jaren hebben opgebouwd hebben wij dit heel erg vaak meegemaakt.

Wij willen alles zo simpel en begrijpelijk mogelijk maken en aan je uitleggen, zodat iedereen het begrijpt. Zo kunnen wij jou adviseren wat het beste bij jouw bedrijf past.

Wie zijn wij?

Wij zijn Riguan Websolutions en jouw nieuwe partner op het gebied van webhosting, e-mail en webdesign. Wij weten als geen ander hoe het is om een startende ondernemer te zijn.
Je hebt van alles te regelen en dit moet bij allemaal verschillende bedrijven, want wat de een wel heeft heeft de ander weer niet.
Wat nou als wij jou vertellen dat wij voor jouw onderneming de webhosting, e-mail en website kunnen realiseren en onderhouden.
Dit betekent dat jij in plaats van drie bedrijven er nog maar één nodig hebt.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar innovatieve oplossingen op het gebied van nieuwe technologieën. Een goede analyse, betrouwbare partners en een meer dan uitstekende service zijn de sleutels voor onze dienstverlening.

We bieden de beste service voor jouw online succes

Wij zijn in 2018 begonnen met het aanbieden van webdesign, webhosting, zakelijke e-mail en domeinnamen.
We zijn sindsdien flink gegroeid en zijn nog steeds met dezelfde energie keihard bezig om jou het beste van het beste te kunnen bieden.

Dutch